<

Голову Громадської ради при ДФС викрито на хабарі в понад 2 млн гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:23 | 7.09.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

6-го вересня Національна поліція затримала главу громадської ради при головному управлінні Державної фіскальної служби України в місті Києві за вимагання хабара в сумі понад 2 мільйони гривень.

“За не створення штучних перешкод у фінансово-господарській діяльності підприємства, що виражалися у не реєстрації податкових накладних, та не накладення штрафних санкцій за начебто прострочення термінів підприємець повинен був надати 75 тисяч доларів США неправомірної вигоди”, – повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Правоохоронці задокументували кілька фактів одержання представником ДФС України в місті Києві коштів від керівника комерційної структури. Так, на рахунок її фірми, нібито за надання консультативних та юридичних послуг, було перераховано у якості “завдатку” 300 тисяч гривень. У подальшому правопорушниця одержала наступну частину від обумовленої суми у розмірі 15 тисяч доларів США.

Вказані суми, одержаних у якості неправомірної вигоди, затримана повинна була передати посадовим особам структурного підрозділу фіскальної служби однієї з областей.

Працівники правоохоронних органів Київської області вилучили у неї 45 тисяч доларів США.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер