<

Головного митника Волині звинуватили у перешкоджанні роботи волонтерів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:22 | 16.03.2015 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Виконувача обов’язків начальника Волинської митниці ДФСУ Андрія Андрейківа волонтери звинуватили у перешкоджанні в оформленні документів на розмитнення допомоги бійцям АТО.

Про це Андрейків заявив під час прес-конференції 16 березня, – пише Волинь Post.

Посадовець зазначив, що волонтери під виглядом благодійної допомоги бійцям АТО хотіли з-за кордону перевезти в Україну вантаж, який був не задекларований.

Він спростував заяви волонтерів щодо працівників митниці, які умисно перешкоджають ввезеню на територію України волонтерської допомоги.

«Будь-які форми сприянню збройним силам України і надання волонтерської чи благодійної допомоги повинна відбуватись в межах чинного законодавства і без підбурювання громадськості. В ніч з суботи на неділю мало місце нетривале блокування митного посту представниками «Правого сектору». Наші працівники пояснили активістами всі деталі законодавства, які регулюють порядок ввезення товарів, а також гуманітарної допомоги», – зазначив Андрейків.

Митник розповів, що минулої п’ятниці було зафіксовано випадок, коли під виглядом благодійної допомоги для бійців АТО перевозили стокові брендові речі вартістю 70 тисяч євро. Окрім того, Андрейків прокоментував недільний телесюжет каналу 1+1, який висвітлив корупційні схеми Волинської митниці.

Він вважає, що журналісти не об’єктивно подали матеріал. Адже представники митниці, спілкуючись із кореспондентами, надали офіційну інформацію щодо боротьби із корупційними та офшорними схемами.

Він вважає цей сюжет замовним, метою якого було скомпрометувати роботу митниці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа