<

Головкіна позбавили титулу чемпіона за відмову битися з українцем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:09 | 7.06.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Казахстанський боксер Геннадій Головкін (38-0-1, 34 КО) офіційно позбавлений титулу чемпіона світу в середній вазі за версією IBF (Міжнародна боксерська федерація). Крім того, на Головкіна буде накладено штраф, оскільки він не виконав умови організації.

Таке рішення було прийнято в зв’язку з відмовою Головкіна дати письмову згоду на проведення поєдинку з обов’язковим претендентом на пояс IBF українцем Сергієм Дерев’янченком (12-0, 10 КО) до 3 серпня, – пише Корреспондент.

Це було однією з умов, яку IBF висунула перед казахстанським боксером, коли дозволила йому провести бій проти американця Ванеса Мартиросяна (36-4-1, 21 КО) 5 травня.

Таким чином, титул IBF в середній вазі оголошений вакантним. Найближчим часом організація визначить двох провідних претендентів і зобов’яже їх провести переговори про бій.

Очікується, що IBF зобов’язує претендента і першого номера рейтингу Дерев’янченка зустрітися з американцем Деніелом Джейкобсом (34-2, 29 КО), який займає третю сходинку (друга зараз порожня). Правда, тому вже запропонували більш грошовий бій проти Сауля Альвареса.

Наступні позиції в рейтингу займають Джермалл Чарло і Деметріус Андраде.

У свою чергу Головкін залишається чемпіоном світу в середній вазі за трьома іншими версіями – WBA (Super), WBC і IBO.

Раніше Михайло Зав’ялов оцінив шанси Сергія Дерев’янченка в бою з Геннадієм Головкіним.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер