<

Шахтарські питання Володимир Гунчик обговорював по телефону з міністром енергетики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:38 | 27.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Розмова стосувалася перед усім болючих шахтарських моментів. Зокрема, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик поінформував міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика про стан справ на ДП «Волиньвугілля», зупинився й на питанні будівництва шахти № 10 «Нововолинської».

У результаті сторони домовилися, що вже до кінця тижня 100%-во  ліквідують заборгованість із заробітної плати працівникам ДП «Волиньвугілля» за серпень 2016 року й 50% за вересень. До 15 листопада повністю погасять борги за вересень та жовтень, – повідомляє сайт “Волинська обласна державна адміністрація”.

Окрім того, Володимир Гунчик та Ігор Насалик домовилися про активізацію роботи щодо погашення заборгованості із зарплати, що утворилася на «десятці». Міністр запевнив, що на початок наступного тижня надійде 1 мільйон гривень, а до 10 листопада цього року – ще близько 2 мільйонів.

Також під час телефонної розмови посадовці обговорили моменти, що стосуються оптимізації структури ДП «Волиньвугілля». На завершення досягли домовленостей провести робочу зустріч, аби детальніше обговорити питання роботи й перспективи волинських шахт у 2017 році.




коментарів: 2
  1. Шановний “Шансон”, яка різниця скільки вугілля видобувають, чи взагалі видобувають?. Якщо люди виконують свою роботу – за це потрібно платити. Ви самі де працюєте? Шахтарі своїм здоровям платять, а їм кукіш. Ніякої вдачності, розуміння, допомоги від держави і як жити скажіть будьласка?…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер