<

Голова асоціації міні-футболу Волині вболіває за Росію на Чемпіонаті світу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:06 | 17.06.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Президент Асоціації міні-футболу Волині, учасник АТО Сергій Голоскоков вболіває за збірну Росії на Чемпіонаті світу з футболу, який наразі триває у цій країні.

Обурення таким діям Сергія Голоскокова висловили волинські атовці на сторінці громадської спілки «Спілка воїнів АТО Волині» у Facebook, – пише ВолиньPost.

«В той час, коли на Горохівщині ховають героя Вільчинського Миколу Григоровича, загиблого від кулі снайпера, на Волині помирають 2 демобілізовані захисники, на сході знову 2 – 200, 6 – 300, вболівати за країну агресора, радіти його успіхам, публічно фотографуватися з триколором та виставляти фото в мережу — надзвичайно обурливий факт. Якщо Сергій заплутався, тоді в нього надзвичайно мало часу, щоб визначитися або Україна, в якій він живе, працює, захищає, або Росія – вокзал, валіза. Щодо даного факту просимо зацікавитися працівників СБУ його діяльністю та бачення себе в Україні», – йдеться у дописі.




коментарів: 5
  1. Це відповідь на всі питання,чого ми так живем.На 20-30років нема майбутнього,покі невиросте нове покоління,якщо правильно виховаєм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер