<

Ми хочемо бути разом з усім світом проти Росії – волинський нардеп про можливість вступу України до НАТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 11.06.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Парламент прийняв декларативне і частково стратегічне рішення про наміри вступу України до НАТО і готовність нашої держави до такого кроку.

Про це повідомив народний депутат, заступник голови Комітету у закордонних справах Ігор Гузь у прямому ефірі програми «Прямим текстом» на телеканалі ZIK.

До слова, 8 червня, Верховна Рада України підтримала законопроект №6470, що закріплює зовнішньополітичний курс України, у пріоритеті якого – вступ до НАТО. Проголосували за відповідне рішення 276 народних депутатів.

Народний депутат Ігор Гузь акцентував, що аби Україна була членом цього військово-політичного союзу, в державі варто переглянути деякі питання у військовому та економічному напрямку: «Ми можемо вибудувати чудову армію, але треба розуміти, що без економіки не буде ні армії, ні НАТО». Також повідомив, що Польща, Чехія, Словаччина вступила в НАТО ще у 1999 році, Латвія. Литва, Естонія – країни Балтії – у 2004 році, і минулого тижня – Чорногорія, яка стала незалежною в 2006 році.

Нардеп підкреслив, що Україні без вступу до цієї міжнародної міжурядової організації буде нелегко «грати у геополітичній грі»: «Люди розуміють, що нам буде важко далі боротися з Російською Федерацією, нам треба допомога», – пояснив Ігор Гузь і зазначив, що через це зараз велика частка українців виступає за це рішення.

«Російська імперія знищувала українців століттями. У військовому плані ми воюємо з цією країною, але є російське телебачення, книжки, фільми, соціальні мережі, інтернет. Не треба боятися Путіна! Ми хочемо бути разом з усім світом проти Російської імперії. Зараз або ніколи!» – наголосив нардеп.

«Ми визначилися законодавчим органом, що йдемо до вступу в НАТО, але зараз варто визначити конкретний план дій з перспективою і роль України в цій серйозній організації!» – резюмував Ігор Гузь.

https://www.facebook.com/igor.guz/videos/1936000629759026/




коментарів: 2
  1. Живучи на планеті “Верховна Рада” можна воювати з ким завгодно… А вот якщо жити на планеті “Як заплатити за комуналку”, то тут вже не до війни з рашкою..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця