<

Глава Єврокомісії розповів про безвізові перспективи України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:01 | 17.03.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Проведені в Україні реформи дозволяють вже в квітні зробити рекомендації щодо безвізового режиму, заявив глава Єврокомісії.

Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер вважає, що проведені реформи в Україні дозволяють зробити в квітні рекомендації щодо лібералізації візового режиму з країнами ЄС, – пише Корреспондент.

“Всі кроки, зроблені Україною, дозволяють Єврокомісії надати пропозиції про лібералізацію візового режиму в квітні”, – сказав він в ході спільної прес-конференції з президентом України Петром Порошенком і головою Європейської Ради Дональдом Туском у Брюсселі.

Серед досягнень України президент ЄК особливо відзначив прийняття низки законів, спрямованих на боротьбу з корупцією.

“У питанні лібералізації візового режиму у нас спільні інтереси: спростити нашим громадянам подорожі в наші країни”, – зауважив Юнкер.

У свою чергу Порошенко також заявив про готовність Єврокомісії надати рекомендації для вирішення питання про введення безвізового режиму з Україною.

“Я, як український президент, український уряд, український парламент і народ України дуже раді почути від Єврокомісії, від Жан-Клода Юнкера, що ви подасте пропозицію щодо безвізового режиму з Україною”, – заявив Порошенко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок