<

Гірники обурені тим, що депутати не можуть зібратися на засідання бюджетного комітету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 13.10.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Хочемо повідомити, що другий день поспіль не відбулося засідання бюджетного комітету Верховної Ради.

Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець. Очевидно, народним обранцям вельми «складно» зібратися на своє засідання не в сесійний тиждень, – повідомляє Конфедерація вільних профспілок України

За словами Михайла Волинця, ця новина неабияк обурила гірників державних підприємств Донецької, Луганської, Львівської та Волинської областей, які напередодні проводили акції протесту й призупинили їх, повіривши, що їм погасять заборгованість із заробітної плати. Бюджетний комітет повинен був розглянути подання Міністерства енергетики та вугільної промисловості про перерозподіл коштів із однієї програми на іншу, що й дозволило б використати кошти у сумі 304 млн грн на погашення заборгованості із заробітної плати шахтарям.

У найскладнішому становищі – гірники ДП «Волиньвугілля», бо там місцева РЕМ через борги за електропостачання повністю знеструмила копальні. Не відкачуються навіть шахтні води, що може призвести до непоправних наслідків і для самих копалень, і для навколишнього середовища, бо шахти ці досить водоємні. Найцікавіше те, що РЕМ, як і вугледобувні підприємства, підпорядковуються одному й тому ж міністрові Ігорю Насалику. Тож, хоча б цю проблему – безперебійне забезпечення шахт електроенергію – він у змозі вирішити?!




коментарів: 3
  1. Може, може, але воно йому треба… I взагалі “страшно далекі оні от народа” (с)

  2. А що, ви, робите пан Волинець М.Я і пан Турманов щоб шахтарям Нововолинська віддали заборгованість.Чомусь для шахтарів Мирнограда кошти знайшлися ,а для нас треба чекати поки буде засідання бюбжетного комітету то де тут СПРАВЕДЛИВІСТЬ.Шахтарі Волині ні кому не потрібні.

  3. прально, треба у тих кому дали відняти – тоді буде справедливо…і взагалі – пахайте і мовчить, бо путін нападе…і змусить вивчати сабачий язик…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер