<

Генштаб залагодив конфлікт з Правим сектором

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:08 | 29.04.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Міноборони гарантувало, що силового роззброєння ПС не буде.

Правий сектор і Генеральний штаб залагодили конфлікт, який виник після того, як десантники оточили базу ПС у Дніпропетровській області. Про це повідомив представник Правого сектора Андрій Бондаренко біля будівлі АП, передає Lb.ua.

Він розповів, що наразі закінчуються переговори із заступником начальника Генерального штабу генералом Сергієм Бессарабом.

Бондаренко додав, що роззброювати Правий сектор ніхто не буде і що ПС раніше готовий увійти до складу Збройних сил України. Він також зазначив, що очікується заява щодо цього від президента Петра Порошенка, який теж підтвердив, що силового роззброєння не буде.

За словами Дмитра Яроша, переговори із заступником начальника Генштабу генералом Бессарабом зараз фактично на фінальній стадії. Є – я так розумію, воно буде публічним – підтвердження президента Порошенка, що роззброювати добровольців ніхто не буде і вступ ДУК до лав ЗСУ буде завершено найближчим часом”, – сказав Бондаренко.

Одночасно прес-служба Правого сектора оприлюднила виступ самого Яроша перед бійцями на базі в Дніпропетровській області.

Зокрема, Ярош повідомив про результати розмови з начальником Генерального штабу Віктором Муженком.

“Наказу роззброювати Правий сектор ніхто не віддавав, – це відповідь генерал-полковника. Все буде добре, мужики. І дівчата теж”, – сказав він.

Відео пікету в підтримку ДУК ПС біля АП

https://youtu.be/-uKbIJ7dI3E




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер