<

Генштаб перевірить проведення військового обліку на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:24 | 21.06.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Від 21-го червня на Волині працює комісія Генерального штабу Збройних сил України.

Мета візиту – проведення перевірки стану військового обліку призовників та військовозобов’язаних на теренах області, – інформує відділ інформаційної політики ОДА.

Керівник патронатної служби апарату обласної державної адміністрації Борис Кондратюк наголосив, що зазначена перевірка є плановою. Триватиме ж вона упродовж 4-х робочих днів і дасть можливість ретельно вивчити ситуацію на тих об’єктах, де працюватимуть представники Генштабу.

“З одного боку, ми з’ясуємо проблемні питання, а з іншого, – переймемо позитивний досвід, аби і в подальшому здійснювати роботу з військового обліку призовників у нашій області на тому високому рівні, який сьогодні вимагає від нас Міністерство оборони та Генеральний штаб Збройних сил України”, – зазначив керівник патронатної служби апарату облдержадміністрації.

Також Борис Климович додав, що як обласний, так і районні військові комісаріати приділяють зазначеному питанню значну увагу. Зокрема обговорюють ситуацію щодо військового обліку призовників та військовозобов’язаних Волині на щотижневих засіданнях Ради оборони.

Начальник мобілізаційного управління – заступник начальника головного управління Генерального штабу Збройних Сил України, полковник Олег Бойко підкреслив, що одним із важливих критеріїв проведення різного роду військової служби, як за мобілізацією, так і строкової служби або ж за контрактом, є військовий облік призовників. Разом із тим, військовослужбовець акцентує: ціль перевірки – не вишукати лише негатив.

“І наша комісія, і ви – будемо вчитися тому, як військовий облік поставити на високий рівень”, – резюмував Олег Бойко.




один коментар
  1. Керівник патронатної служби апарату обласної державної адміністрації,-ще один чинуша,отримує не малу зарплату(хто спонсор?),а які обов’язки? Пропоную провести перевірки стану військового обліку призовників та військовозобов’язаних на теренах Київа та області,чи там нема призовників та військовозобов’язаних? Мабуть ГШ готує сьому хвилю мобілізації!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок