<

Генштаб назвав ймовірні втрати в разі війни з Росією

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:32 | 6.12.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За перші 10 діб втрати ЗСУ можуть становити до 12 тисяч осіб, заявили в Генштабі.

За розрахунками Генштабу, у разі повномасштабної військової агресії Росії Україна може втратити до 12 тис. осіб за короткий термін.

“Мова йде про те, що, за нашими розрахунками і прогнозами, за 10 діб проведення операції з відбиття широкомасштабної агресії загальні втрати можуть становити до 10-12 тис. осіб”, – сказав начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко в інтерв’ю виданню Голос України

Муженко також наголосив на необхідності збільшення числа військових під час повномасштабної російської агресії.

“У нас є можливість сьогодні мінімально адекватно реагувати на всі ці ситуації, але в разі широкомасштабної агресії потрібно збільшувати кількість особового складу військовослужбовців. Йдеться про формування нових військових частин і розгортання угруповань військ на потенційно небезпечних напрямках”, – підкреслив Муженко.

Також у Генштабі озвучили число загиблих силовиків на Донбасі. За відомостями Муженка, за час проведення АТО загинули 3064 представники силових структур.

Серед загиблих силовиків 2636 осіб є військовослужбовцями ЗСУ, 2148 – це бойові втрати. Зазначається, що дані були надані на кінець листопада. Також Муженко зазначив, що 10 753 силовики були поранені під час збройного конфлікту на сході України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер