<

Ганьба тим, хто вас сюди привів, – радник мера Нововолинська назвав громадських активістів, які прийшли на сесію, «зборищем»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:14 | 8.09.2020 / Новини / /
Перегляди
15
/ коментарі 3

Радник міського голови Нововолинська Володимир Рожелюк назвав депутата обласної ради, помічників народного депутат Ігоря Гузя та громадських активістів «зборищем». Сталося це на позачерговому засіданні сесії Нововолинської міської ради, 8 вересня. 

Про це пише Нововолинський інформаційний портал.

Володимир Рожелюк у своєму виступі дорікнув народному депутату Ігорю Гузю, що він облаштовує дитячі майданчики, проте не дбає про міську лікарню. 

«Замість того, щоб давати на дитячі майданчики, може б на лікарню дали? Ні, бо там не пропіаришся», – сказав радник мера Віктора Сапожнікова

Помічник народного депутат Андрій Бокоч заперечив і наголосив, що Ігор Гузь чимало зробив для міської лікарні. 

«Завдяки нардепу на капремонт операційного блоку хірургічного відділення та придбання обладнання Нововолинської міської лікарні із державного бюджету виділено 1 мільйон гривень. А за кошти фонду «Тільки разом» облаштували підлогу в хірургічному відділенні», – прокоментував Бокоч. 

Він додав, що на початку карантину Ігор Гузь у співпраці з колегою-нардепом Ігорем Палицею добився, щоб з фонду «Тільки разом» та обласного бюджету виділили кошти на ліки, захисні засоби та медичні вироби для медичних установ округу №19, в тому числі Нововолинської міськлікарні.  

Рожелюк заперечував, що нічого не було зроблено. Присутніх на сесії активістів, серед яких депутат обласної ради Алла Лісова, представники громадських організацій, помічники нардепа та місцеві жителі, обізвав«зборищем». Вони це сприйняли з обуренням та вигуками «Ганьба!».

На що радник міського голови відповів: “Це ганьба тим, хто вас сюди привів”.




коментарів: 3
  1. Навіщо потрібний такий радник? І що він може розумного порадити? Тільки якусь дурницю бовкнути або написати.

    • Ну не скажіть!
      Коли вам шось треба було, то, нєбось, з поклонами йшли до подібних радників

  2. Цей чолов’яга з кепкою, шо за мікрофон схопився, більше на колгоспника походить, ніж на політика.
    Сильний політик має тримати емоції під контролем у ЛЮБІЙ ситуації. А так, це якийсь бунтівник рівня сільського клубу, коли “наших більше”.
    Соромно за всіх!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер