<

“Хабарництво на митницях припиниться, коли перестануть возити в Київ мішки з грошима” – нардеп Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:52 | 8.07.2017 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Для знищення хабарництва на українських митницях необхідно залучити іноземних спеціалістів та внести певні зміни у саму роботу працівників структур. Про це повідомив народний депутат України Ігор Гузь у прямому ефірі телеканалу  «Аверс» під час програми «Запитай у депутата».

На сторінці телеканалу в соцмережі Фейсбук люди цікавилися ситуацією з хабарництвом на митниці «Ягодин». Коли на пункті пропуску припиниться корупція? – саме таке питання хвилювало користувачів.

«Тоді, коли у Києві, на центральному рівні не будуть вимагати від митників, зокрема і ягодинських, возити пакети чи мішки з грошима. Сподіваюся, що це колись буде, – зазначив нардеп, – На жаль, ніхто не займався реформою митниці. Раніше була ідея залучити якусь сторонню закордонну структуру, яка б провела «перезавантаження» нашої митниці”, – відповів нардеп.

Він наголосив, що для прозорості роботи працівників митних структур, працівникам необхідно було б розмістити камери, подібні, як у патрульних, завдяки яким і вдається викрити спроби хабарництва. Також закцентував увагу на питанні оплати праці митників, зазначивши, що люди, які дотичні до можливої корупції, повинні мати гідну зарплату.

«Ми живемо в сучасному світі. Я не вірю в те, що можна досягнути ідеалу. Але поки не прийде керівник митниці, який вважає, що можна працювати по-чесному, до того часу нічого не буде», – резюмував Ігор Гузь.




коментарів: 2
  1. Керівником митниці, який вважає, що можна працювати по-чесному,- не призначають,якщо везти не буде наверх,кому він потрібен?

  2. Хабарництво припиниться,тоді,коли через кордон можна буде ввозити товари та вантажі,зі зрозумілими та фіксованими розмитненням,а не так,як зараз може 10,а може 100 у.о.,в залежності,як оцінить вантаж митниця,і не треба вигадувати велосипед і піаритися.Це давно всім відомо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок