<

Хабар у 200 доларів: п’яний водій на Рожищенщині хотів відкупитися від патрульних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:06 | 3.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
117
/ коментарі 4

2-го вересня під час патрулювання території обслуговування у Луцькому районі співробітники сектору реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Hyundai Sonata.

За кермом транспортного засобу був 27-річний мешканець Милуш, – повідомляє пресслужба поліції Волині.

Під час спілкування з порушником поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на пристрої Drager показав результат 3,03 проміле.

За уникнення адміністративної відповідальності керманич транспортного засобу надав правоохоронцям 200 доларів неправомірної вигоди.

На місце поліцейські викликали слідчо-оперативну групу відділення поліції №1 (м. Ківерці): факт хабаря зафіксували, гроші вилучили.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 17 до 68 тисяч гривень, обмеження або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Окрім цього, на керманича склали адмінпротокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) кодексу України про адміністративні правопорушення.




коментарів: 4
  1. І правда неправомірна вигода! Ну посудіть самі, за штраф у далеко нетверезому стані скільки прийшлося б викласти? 17000 , чи скільки там зараз, з конфіскацією прав, так?.. А п’янюга скільки пропонував ? $200 по курсу хай навіть 28 то буде 5600… От негідник!!! Знову глум над поліціянтами! В тюрму гада!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер