<

Гузь з білоруськими добровольцями провів зустрічі з владою у північних областях України з метою покращення оборони прикордонних регіонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:25 | 19.12.2022 / Новини / , /
Перегляди
170
/ Коментарі відсутні

Народний депутат Ігор Гузь та керівник Полку білоруських добровольців ім. Кастуся Калиновського Денис Прохоров та інші добровольці, які борються за Україну,  зустрілися з представниками влади громад та областей на Волині, Рівненщині, Житомирщині та Чернігівщині.

Про це стало відомо з офіційної сторінки народного депутата у фейсбуці.

На Волині зустрілися з головою Волинської обласної ради Григорієм Недопадом та міськими головами Ігорем Поліщуком, Ігорем Пальонкою, Борисом Карпусом та Ігорем Чайкою.

Як повідомляється, під час зустрічей обговорили безпекову ситуацію, заходи задля покращення оборони регіону, адже він повинен бути максимально укріплений та готовий зустрічати ворога в разі повторного наступу з півночі.

Білоруські добровольці завірили, що від лютого стояли за Київ та населені пункти біля столиці і далі до останнього будуть обороняти українські землі від ворога поруч з іншими підрозділами ЗСУ.

Дивіться також:

Інтерв’ю без світла у Володимирі з представниками полку Кастуся Калиновського – білорусами, які боронять Україну

Довідка: Полк імені Кастуся Калиновського – білоруський полк Збройних сил України, сформований у березні 2022 року як батальйон для захисту України, а саме — міста Києва від російського вторгнення в Україну 2022 року під час російсько-української війни.

Названо на честь Кастуся Калиновського — одного з лідерів Січневого повстання білорусів, поляків, литовців та українців проти Російської імперії у 1863 році, національного героя Білорусі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер