<

Чутки над БУГом: Гунчик відкликає Недищука. Керувати БПП у Нововолинську буде … Сапожніков!

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:00 | 15.01.2015 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарів 12

З достовірних та компетентних джерел БУГу стало відомо, що голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик відкликав подання на призначення головою Іваничівської РДА Євгена Недищука.

Більше того! Найближчим часом планується зміна керівництва і у нововолинському осередкові політичної партії “Блок Петра Порошенка”. І буде орієнтоване воно виключно на Нововолинського міського голову Віктора Сапожнікова.

Це інсайдерська інформація. Журналісти БУГа відкриті до спілкування.
Ви знаєте щось неймовірне? Цікаве? Парадоксальне? Хочете, аби про це дізнались інші? Пишіть нам: bugorgua@gmail.com

Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 12
  1. Уважаемый (пусть будет)Борисыч, хватит уже, не превращайтесь в брежневского старца.

  2. Імовірність справдження прогнозу – 90%. Очевидно, В.Гунчик та В.Сапожніков зв’язані давно. Мабуть, ще із часів продажу з-ду “Оснастка” корпорації П.Порошенка. Кажуть, що В.Б. із цієї оборудки теж мав свою долю… Проте, на захист Гунчика, який на соломинці, по горлянку у багні тримається у ВОДА, В.Сапожнікову надіятися не доводиться. Старий “лис Микита” за минулий рік дуже здав свої позиції. Та й молода і нахабна поросль хоче відкусити свою долю спадку, у вигляді пирога із громадського нерухомого майна та комунальної землиці. Тоді, яким чином буде голосувати фракція БЮТ за шкурні інтереси голови у міськраді? Чи й вона у повному складі перебіжить у БПП? За моїми даними, сьогодні Є.Недищук поїхав до Гунчика у Луцьк. На відверту і круту розмову. У 4 ока, а не за своєю спиною, у формі пліток і анекдотів. Про результати повідомлю.

  3. Ох Микитович дарма ти у спільну думку поліз.
    В іваничівську РДА не пройшов, освіти немає , кажуть хтів підробити диплом. А Бадзюня в Іваничах – за що підсижував? Він же тобі приїздив минулого року допомагати скидати мера!
    Катюзі по заслузі!

  4. Хлопці, ви говоріть, але не заговарюйтеся, бо робите собі ведмежу послугу «достовірними» чутками. Може десь по області хтось і повірить, але у Нововолинську вас на сміх піднімуть, бо в місті всі добре знають, як були призначені в БПП недищуки, єлеви і вавруси. І їхні мотиви всім абсолютно очевидні – на хвилі популярності БПП прийти до влади у місті. Чогось всі забули , що вищеназвані «патріоти» в різні періоди мали одну й ту ж мету – стати мером Нововолинська. Виглядає так, що ви просто хочете лишній раз вколоти Сапожнікова , бо вже не маєте до чого вчепитися, а гроші ж Гузьові «незаангажовані» відробляти треба.
    З достовірних та компетентних джерел вам порада: не позортеся.
    Тим більше, що між пунктами Недищук-Медина зв’язок прослідковується ще з НД, і раніше.

    • Ви думаєте ми смішні?
      Пропоную вам вести авторську колонку на нашому сайті

  5. Дивно , що стаття вишла саме на цьому сайти. Справно грошикі Недищукові відроблав донедавна. То Микитович до війська йде добровольцем, та ніяк дійти не може. То полум’яні промови біля міськради виголошує.
    До речі ходять чутки , що із вищою освітою там теж не все чисто, що і стало причиною відмови у посаді на голову РДА.
    Ну і за те, що регіоналами загравав народ не вибачить.

  6. Да , заголовок прекрасний, інтрига є, цікавість до публікації викликає, от тільки ні краплі правди в тому нема. Але хіба то важливо для сайта, який займається чутками-плітками? Це ж нормально)))
    Особливо для незаангажованих і не проплачених журналістів, в яких (є такі чутки) два напрями роботи: 1) прославляти хазяїна Гуся , 2) поливати чутками Сапожнікова.
    До речі є чутки, що мер очолить Спільну думку.
    А ще є чутки, що очолить нововолинський осередок ПР, чесно, знаю з компетентних джерел, а заступником у нього буде Недищук, а у Недищука – Медина.
    Блін ще про Єлеву і Ваврус забувся – за чутками вони очолять місцеву Свободу)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця