<

Гумові чоботи, бензопилка, дощовики, спальники: капелан з Нововолинська завіз допомогу бійцям волинської тероборони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:14 | 26.09.2022 / Новини / , , /
Перегляди
1578
/ Коментарі відсутні

Перед вихідними капелан з Нововолинська Павло Гаврилюк поїхав з волонтерською допомогою до військових, які охороняють кордон з Білоруссю.

Нагадаємо, раніше БУГ з капеланом оголошували про збір коштів за запитом бійців, які стоять на волинсько-білоруському кордоні. Більшість із них з Нововолинська, Володимира та прилеглих громад. Хлопці добровільно, з перших днів повномасштабного вторгнення пішли до військкомату, де їх направили на дані позиції.

Під час збору коштів небайдужі мешканці переказали близько 28 тисяч гривень. За ці кошти вдалося закупити гумові чоботи, берці, бензопилку, дощовики. Також капелан завіз повербанки, спальні мішки, газові портативні плитки та інші речі.

Нагадаємо, у вересні військовий капелан Павло Гаврилюк з Нововолинська відвіз захисникам на Схід необхідні речі та прилади. Військові отримали шість акумуляторів, два пуско-зарядних пристроїв, колеса, бензопили, повербанки, спальники. Кошти на придбання одного з пуско-зарядних пристроїв допомогли зібрати небайдужі дітки та працівники місцевого ліцею №4.

Перед цим нам вдалося зібрати 40 700 гривень на шість планшети для підрозділу, у якому служать хлопці з усієї території Волині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер