<

Грузинська компанія виробляє презервативи з обличчям Путіна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:02 | 24.07.2021 / Новини / , /
Перегляди
720
/ коментарів 10

Грузинська компанія Aiisa створила презервативи з обличчям президента Росії Володимира Путіна. Грузинський суд оштрафував власників за це, проте компанія виграла справу в Європейському суді із прав людини.

Суд Грузії виписав засновниці компанії Ананії Гачечиладзе штраф у 500 ларі, $160, за оформлення упаковок презервативів. Жінка подала позов до ЄСПЛ 2018 року, – пише Gazeta.ua.

У міському й Апеляційному суді написи на інтимних засобах пов’язали з історичними персонами Грузії або релігійною тематикою, що порушує моральні підвалини. Окрім Путіна на презервативах були зображення Йосипа Сталіна.

“У кожного є свобода висловлення думки. Це право передбачає свободу людини мати власні погляди, діставати й поширювати інформацію або ідеї без втручання влади й незалежно від державних кордонів”, – зазначили у ЄСПЛ.

Європейський суд повідомив, що грузинські суди обмежили свободу слова позивача.




коментарів: 10
  1. То це получається, шо пyтлєp тpaxає всіх грузинських жіночок.
    А у 2008 тpaxнув всіх мужиків.
    Якісь мозахісти ті довгоносики…

  2. щось вони наслідки не продумали…майже як при вакцинації.. Може це замість портретів в кожній хаті ?

  3. А грузин Сталін то що їм зробив. І де тоді чинний головнокомандуючий на той час Мєдвєдєв ? Дивні гєнацвалє

  4. Ну нехай росіяни зроблять презервативи з обличчям всіх членів європейського суду з прав людини. Що заспіває ейроповський суд. Соромно за цю грузинську компанію, яка опустилась нижче каналізації, брудом обливає гордий, волелюбний грузинський народ.

  5. Якщо б російська компанія виробляла презервативи з обличчям членів європейського суду з прав людини, щоб ці члени заспівали? А так соромно за ту грузинську компашку, яка кидає бруд на волелюбний, гордий грузинський народ.

    • “з обличчям членів європейського суду з прав людини” – дуже правільна ідея. Путіна і так всі знають, а хто знае цих суддів ? От вони б стали впізнаваемі…

  6. Ото зашкваряна компанія, святу царицю Тамару на презерватив це вже перебор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер