<

Громадяни Швейцарії проголосували за одностатеві шлюби

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:25 | 27.09.2021 / Новини / , , /
Перегляди
258
/ коментарів 5

За попередніми результатами, виборці Швейцарії на референдумі підтримали одностатеві шлюби.

Таку пропозицію підтримали понад 60% швейцарців, тож тепер країна приєднається до більшої частини Західної Європи, де такі шлюби вже дозволені, повідомляє BBC Україна.

Напередодні голосування церковні групи та консервативні політичні партії виступили проти цієї ідеї та заявляли, що вона підірве традиційну сім’ю.

Швейцарія дозволила одностатевим парам реєструвати партнерські відносини з 2007-го року, але деякі права були обмежені.

Новий закон дозволить одностатевим парам усиновлювати нерідних дітей, а подружнім парам-лесбійкам народжувати дітей за допомогою донорської сперми.

За останні 20 років більшість країн Західної Європи вже визнали одностатеві шлюби, але у Швейцарії важливі рішення ухвалюють шляхом загальнонаціонального голосування.




коментарів: 5
  1. а коли вже дозволять шлюби з тваринами ? бо якось не зовсім толерантно виходить.. а потім і з рослинами…

  2. Швейцарія—зразок європейських цінностей, тож треба рівнятись на таку країну. За європейську культуру та цінності люди віддавали своє життя. Бережімо та плекаймо те, за що стояли та боролись.

  3. Швейцарія–зразок європейських цінностей, тож треба рівнятись на таку країну. За європейську культуру та цінності люди віддавали своє життя. Бережімо та плекаймо те, за що стояли та боролись.

  4. Сліпе копіювання чогось ніколи до добра не доводить. Чи справді повірили в 2013-2014р.,що нас заберуть у Євросоюз, бо ми цього дуже хочемо? І ну копіювати європейське: що треба і що не треба. Всі мозги протараторили євроцінностями. Тоді виникає питання: “А чому тільки євро-цінності і культура?” А чим гірше японські, китайські, австралійські, американські, індонезійські цінності, звичаї та культура?
    Може Тарас Шевченко дивився на декілька століть вперед, коли писав: “І свому навчайтесь, і чужого не цурайтесь”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок