<

Google запустив віртуальний тур карпатськими церквами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:35 | 18.04.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Міжнародний день пам’яток та історичних місць компанія Google випустила віртуальний тур унікальними дерев’яними церквами Карпатського регіону, віднесеними до світової спадщини ЮНЕСКО.

Тур розроблено у партнерстві з Міністерством культури України, повідомляється в офіційному блозі Google.

Відзначається, що під час розробки було оцифровано 8 дерев’яних церков регіону і створено спеціальний сайт “Дерев’яні церкви Карпатського регіону”, де можна дізнатися більше про кожну із церков, а також прокласти до них маршрути на картах Google. 3D-тури всіх цих церков доступні і в режимі Street View на картах Google.

Віртуальний тур перенесе в саме серце Карпат і дасть можливість познайомитись з унікальною архітектурою стародавнього українського мистецтва, шедеврами європейського будівництва культурної спадщини ЮНЕСКО. За допомогою зручної навігації і голосового супроводу можна дізнатися багато цікавого про старовинні церкви.

Завдяки 360-градусним панорамам можна не лише оглянути будівлі церков зовні і погуляти навколишньою територією, але й зайти всередину і помилуватися інтер’єром і старовинними іконами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа