<

Google змінює свій логотип

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:37 | 2.09.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Google за останні 17 років зазнав багатьох змін: від лінійки продуктів до еволюції вигляду та наповнення. 

Автори логотипу Тамар Єгошуа, віце-президент Google з продуктів та Боббі Нес, директор по роботі з користувачами розповіли про зміну логотипу:

Отже, чому ми робимо це саме зараз? Колись давно скористатися Google можна було з персонального комп’ютера. У наші дні люди користуються продуктами Google з різних платформ, додатків та пристроїв – іноді всіма в один день. Ви очікуєте, що Google завжди допоможе вам там, де це необхідно: буде це мобільний телефон, ТБ, годинник, приборна панель в автомобілі і навіть ПК!

Сьогодні ми представляємо новий логотип та символіку, яка відображає цю нову реальність, і тепер магія Google працює для вас навіть на найменших екранах.

Як ви бачите, ми взяли за основу логотип та брендінг Google, який було створено для використання на сторінці браузеру ПК, та оновили його згідно з сучасними вимогами світу, в якому існує незліченна кількість цифрових пристроїв та методів вводу (таких як дотик, набір на клавіатурі та голосом).

Це не просто свідчить про те, що ви користуєтесь Google, але й демонструє, як Google працює для вас. Наприклад, нові елементи, такі як кольоровий мікрофон Google, допоможуть вам взаємодіяти з Google незалежно від того, чи ви вводите запит голосом, дотиком або набором. Отже, ми прощаємося з маленькою блакитною “g” та змінюємо її на символ, який відповідає нашому лого.

Це не перша зміна нашого логотипу і, напевно, не остання, але ми сподіваємося, що ця зміна якнайкраще відображає те, як Google працює для вас в Пошуку, Картах, Gmail, Chrome тощо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер