<

Головний тренд весни: стилісти підібрали наймодніші варіанти пальт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:17 | 21.02.2022 / Новини / /
Перегляди
2178
/ Коментарі відсутні

Лічені дні залишаються до приходу весни, а це означає, що чимало модниць вже зайнялися оновленням гардеробу. Стилісти пропонують найактуальніші варіанти пальт.

Експерти підібрали кілька варіантів у вишуканій пастельній гамі. Такий верхній одяг додасть образу елегантності та вишуканості. Про це пише theLime.

Пастельні кольори – це неяскраві та м’які відтінки. Справа в тому, що слово “пастельний” (pastel – від італ. pastello, зменшувальне від pasta – “тісто”) походить від “пастель” – тобто крейди, які мають ніжні відтінки. Пастеллю також називається твір, виконаний у даній техніці.

Це бліді похідні відтінки від хроматичних кольорів (тобто всіх кольорів колірного кола, крім білого, чорного та сірого). Будь-який колір насиченого відтінку має такий різновид – для цього достатньо додати до нього білий або блідо-жовтий колір. Такі відтінки нерідко використовують в інтер’єрі, а пастельні кольори в одязі у багатьох асоціюються з весняно-літнім сезоном.

Які ж пастельні пальта придивитися на весну-2022?

Для повсякденного луку підійде довге оверсайз-пальто ніжно-лимонного кольору. Носити його можна як із класичними діловими костюмами, так і з джинсами та міні-спідницями. Одягайте коротку спідницю, світшот і високі чоботи-труби. Доповніть образ пальтом пастельного кольору, мініатюрною сумкою і чорною кепкою.

Будь-який образ доповнить стильне пальто світло-рожевого відтінку з англійським коміром. Одягайте улюблені спортивні штани і худі, а також грубі черевики і вирушайте на прогулянку, або ж підберіть під нього лаконічну сукню, ботильйони на високих підборах і маленький клатч – для походу в театр.

Для стильного луку пригляньте двобортне пальто-тренч із бежевою клітинкою та цікавим акцентом – оздобленням із еко-шкіри. Носити його можна з класичними брючними костюмами і туфлями-човниками або із широкими джинсами і зручними кросівками. Доповніть образ відповідними аксесуарами.

На більш теплу весну підберіть коротке пальто м’ятного відтінку з накладними кишенями. Носити його можна як із прямими, так і розкльошеними штанами, водолазкою та маленькою сумкою. Доповнять лук черевики на масивній підошві або ботильйони на високих підборах.

Для створення ділового образу підберіть пальто ніжно-блакитного відтінку з кокеткою та поясом. Надягайте під нього білу блузу, укорочені штани зі стрілками та ботильйони в тон. Доповнить лук брендова сумка та непомітні прикраси.

А для розслабленого луку вихідного дня пригляньте пальто на запах у клітинку фіолетового кольору зі спущеною лінією плеча. Одягайте під нього улюблений трикотажний костюм, що складається з брюк-палаццо та сорочки вільного крою. Доповніть образ зручними черевиками-челсі та маленькою сумкою-клатчем.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер