<

Гладковський програв суд журналістам, які викрили корупцію в оборонці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:29 | 19.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
245
/ Коментарі відсутні

Верховний суд відхилив скаргу Ігоря Гладковського у справі проти журналістів-розслідувачів видання Bihus.Info щодо визнання недостовірним та спростування розслідування про корупцію в оборонній сфері.

16-го лютого Касаційний цивільний суд у складі Верховного суду поставив крапку у судовому спорі між Ігорем Гладковським і журналістами Bihus.Info Денисом Бігусом і Лесею Івановою. Спір вирішили на користь журналістів, повідомляє Bihus.Info.

Як зазначається, у 2019 році Bihus.Info оприлюднило розслідування “Армія.Друзі.Бабки” про корупційні схеми в оборонному секторі, зокрема про участь у цих схемах Ігоря Гладковського – сина тодішнього замсекретаря РНБО Олега Гладковського.

Після публікації Гладковський-молодший подав до суду, вимагаючи визнати розслідування недостовірним і спростувати програму в повному обсязі.

3-го липня 2020 року суддя Подільського районного суду Володимир Гребенюк – позов задовольнив. Однак 9-го грудня 2021 року Київський апеляційний суд скасував це рішення і постановив нове – відмовити Гладковському в його позовних вимогах в повному обсязі.

Тепер касаційна інстанція залишила цю постанову апеляційного суду в силі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок