<

Геокадастр не видає волинянам витяг про оцінку землі через нестачу коштів на інтернет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:07 | 17.10.2021 / Новини / /
Перегляди
391
/ коментарі 4

Понад три тижні тероргани Держгеокадастру не видають витяги про нормативну грошову оцінку. Через що волиняни, які б хотіли укласти угоди купівлі-продажу землі, не можуть це зробити.

Голова відділення нотаріальної палати у Волинській області Надія Кузьміч під час брифінгу розповіла, що чимало проблем з укладення угод виникають через дії Держгеокадастру, – передають Волинські Новини.

«Проблеми з укладенням угод виникають у зв’язку з тим, що законодавство вимагає продаж земель сільськогосподарського призначення, які виділяються в натурі як паї, мають здійснюватися за сумами не нижче нормативної грошової оцінки. Більше як три тижні на Волині витяги про нормативну грошову оцінку не видаються», – зазначила вона.

З її слів, у Держгеокадастрі пояснюють це тим, що з держбюджету їм не виділили кошти на оплату інтернету, тож вони не можуть опрацьовувати ці заявки. Коли це питання вирішать – невідомо.

Нагадаємо, за 100 днів від старту ринку землі на Волині продали 1754 гектари.




коментарів: 4
  1. Гроші не виділили бо державні органи – розікрали державний бюджет… І відправили в офшори… Так всі тепер роблять, як говорить представник Зе…

  2. А як вони тоді порнуху на роботі дивляться без інтернету?
    Чи вони нею займаються?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер