<

Футболіст-зрадник Тимощук вперше з початку війни з’явився на публіці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 2.05.2022 / Новини / , /
Перегляди
613
/ Коментарі відсутні

Колишній гравець збірної України з футболу Анатолій Тимощук уперше з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну з’явився на публіці.

Попри військову агресію рф, Тимощук продовжив співпрацю з російським клубом “Зеніт” як тренер-асистент, інформує Суспільне. 

Футболіст з’явився на матчі команди проти “Локомотива”, за підсумком якого “Зеніт” учетверте поспіль завоював титул чемпіонів Росії.

На фото видно, як Тимощук з ентузіазмом святкує перемогу своє нинішньої команди, а також обіймається з гравцями й представниками керівництва клубу.

Уже понад два місяці українець не коментує війну росії проти України та не висловлює власної позиції. Через його мовчання в березі 2022 року Тимощука довічно позбавили права на будь-яку футбольну діяльність в Україні, виключили з офіційного реєстру гравців збірних УАФ, а також забрали українську тренерську ліцензію та всі титули й медалі чемпіонату, Кубка й Суперкубка України. Крім того, 30-го березня, в день народження Тимощука, Луцька міська рада відібрала в нього звання “Почесного громадянина міста Луцьк”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок