<

Футболіст з Волині виграв золото чемпіонату світу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:34 | 27.09.2017 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Футболіст, паралімпійський чемпіон Віталій Романчук виборов золото чемпіонату світу в складі української збірної.

Про це у коментарі інформаційному агентству «Волинські Новини» повідомив виконувач обов’язків начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «ІнваСпорт» Віктор Галан-Влащук, – повідомляє Район.Ковель.

Паралімпійська збірна України з футболу в Бразилії перемогла команду Ірану з рахунком 1:0,виборовши титул чемпіона світу. У складі команди був і волинянин, який тріумфував на Паралімпійський іграх-2016 Віталій Романчук, якого тренує Заслужений тренер України, волинянин Юрій Тимофеєв.

Віталій Романчук – ковельчанин, член збірної паралімпійської команди України з футболу, володар міжконтинентального кубку світу (2013 рік), чемпіон Європи (2014 рік), віце-чемпіон світу (2015 рік). У Ковелі Віталій виступав у складі команди «Шанс-Авто».

У Шацькому районі Віталій Романчук розпочав грати у 2012 році, спочатку за команду Грабівськоїсільської ради, потім – у складі футбольної команди району. Брав участь в іграх чемпіонатів Шацького району, а потім – області. Саме у збірну України паралімпієць потрапив, граючи в складі шацької команди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця