<

Футболіст Девід Бекхем віддав на день свою інстаграм-сторінку керівниці Харківського перинатального центру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:49 | 30.10.2022 / Новини / /
Перегляди
532
/ 1 коментар

У березні цього року футболіст та посол доброї волі ЮНІСЕФ Девід Бекхем віддав на день свою інстаграм-сторінку Ірині Кондратовій, керівниці Харківського регіонального перинатального центру.

71 млн підписників Бекхема побачили, як під час авіанальотів та обстрілів харківські медики допомагають породіллям. Про це пише UNICEF Ukraine.

Завдяки отриманій підтримці ЮНІСЕФ придбав для Харківського регіонального перинатального центру:

  • японський транспортний інкубатор
  • машину швидкої допомоги
  • медикаменти та акушерські набори для пологів та на випадок кесарського розтину.

Такі набори також отримали інші заклади країни, які допомагають породіллям, зокрема на тимчасово окупованих територіях. Тільки у Харківському центрі за допомогою цих матеріалів провели до 300 пологів та операцій. Водночас в реанімації прийняли 70 дітей.

А ще Ірина Кондратова неймовірно пишається отриманим від ЮНІСЕФ японським транспортним інкубатором, що допомагає виходжувати передчасно народжених малюків. Цей прилад працює автономно 6-8 годин, що дуже добре в умовах перебоїв з електропостачанням.

Пані Ірина запевняє, що лікарі перинатального центру, як і раніше, хочуть продовжувати виконувати свою роботу. У них — велика команда підтримки




один коментар
  1. Дописувати футболіст перед іменем Девід Бекхем це десь те саме що писати співак перед Майкл Джексон (або ж Юрій Шатунов;), чи кіноакторка перед Мерілін Монро) . Більшості не надто відсталих людей певно не мусово уточнювати ким є або були ці особистості;)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер