<

Фуру з датчиками для вимірювання забруднення води затримали на «Ягодині»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:16 | 22.04.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

17 квітня на митному пості «Ягодин» під час огляду автомобіля марки «Scania R450» виявили датчики для вимірювання забруднення води, статори та подушки з порошковим реагентом на загальну суму 60,3 тис. гривень.

До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, згідно яких переміщуються хімікати та катіонний сополімер, – інформує Волинська митниця Держмитслужби.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 472 Митного кодексу України. Санкція даної статті за такі дії передбачає конфіскацію прихованого від митного контролю товару та накладенням штрафу у розмірі 100 відсотків його вартості.

Раніше, 10 квітня, на митному пості “Ягодин” під час огляду вантажного автомобіля “Renault Master” під керуванням громадянина України виявили 1047 одиниць незадекларованих товарів. Серед яких 1042 телефони марки “Apple”, 4 телевізори марки “Samsung” QE 65 та лазерний сепаратор M-Triangel, загальною вартістю понад 3 млн. грн., – інформує Волинська митниця Держмитслужби.

До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються харчові добавки.
Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер