<

Форест-сквер у Нововолинську планують облаштувати до літа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:53 | 21.02.2022 / Новини, Нововолинськ / , /
Перегляди
1792
/ коментарі 4

У Нововолинську завешуються роботи з облаштування нового скверу неподалік торгового центру «FORest». Нову відпочинкову зону планують відкрити до кінця травня.

Кошти на облаштування рекреаційної зони вдалося залучити за сприяння нардепа Ігоря Гузя. З держбюджету виділи 1 мільйон 380 тисяч гривень. 

Нагадаємо, будівництво скверу біля торгового центру «FORest» розпочалося наприкінці листопада минулого року. Ескіз зони відпочинку було узгоджено з мешканцями сусідніх будинків.

Нардеп разом із міським головою Борисом Карпусом оглянули територію, де ведеться будівництво й обговорили подальше облагородження інших скверів міста.

Ігор Гузь зазначив, що як тільки покращиться погода, будівельні роботи нової зони відпочинку продовжаться. За його словами, у її спорудженні використанні інноваційні сучасні підходи. Тут буде сучасне освітлення, відеоспостереження, багато нових зелених насаджень та креативна інсталяція, яка буде приваблювати відвідувачів.

“Перший етап робіт вже виконаний минулого року. А протягом цієї весни ми хочемо завершити їх. Сподіваюсь, цей сквер стане гарною окрасою міста і улюбленим місцем відпочинку містян. Це буде прикладом того, що в Нововолинську можна робити сучасні креативні рекреаційні зони відпочинку”, – наголосив нардеп.

Борис Карпус запевнив, що на спорудженні Форест-скверу зупинятись не будуть. У планах – облагородження інших невеликих паркових зон міста. Зокрема, скверів біля ліцеїв №4 і №7, а також території на 15 мікрорайоні, де прикрашають новорічну ялинку.




коментарів: 4
  1. Які молодці,за державні гроші побудували для розвитку бізнесу Сиротюка сквер,а ями по коліна на дорогах міста то таке.

    • Якшо Сиротюк не обнесе той сквер парканом і не почне брати гроші за вхід, то і тобі і твоїм родичам той сквер у пригоді стане. Не ний багато!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер