<

Фонд Навального оприлюднив розслідування щодо корупції в Томську, яке зняли перед отруєнням опозиціонера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:17 | 4.09.2020 / Новини / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Російський фонд боротьби з корупцією (ФБК) опублікував 30-хвилинний фільм-розслідування Олексія Навального про схеми томських депутатів з «Єдиної Росії».

Зі слів Навального, практично усіма комунікаціями в місті керує сім’я лідера томського відділення «Єдиної Росії» Володимира Резнікова, повідомляє УНІАН.

«Користуєтеся інтернетом? Один із найбільших провайдерів належить Резнікову. Камери відеонагляду? Їх встановлює фірма Резнікова. Є ще перукарні, готель і навіть бутельована вода «Юнона» в магазині – її теж робить і продає родина Резнікових. Томське виробництво горілки – і воно належить Резніковим», – йдеться у матеріалі.

Крім того, у розслідуванні згадують й інших депутатів партії Путіна, які відхопили собі шматочок влади, користуючись службовим становищем, а також колишній генпрокурор РФ Артем Чайка.

«Депутати-єдинороси володіють усією міською інфраструктурою і беруть гроші з кожного мешканця. На ці гроші вони обираються й стають депутатами. У ролі депутатів вже підвищують тарифи, і люди їм платять більше. І на отримані гроші депутати знову обираються, щоб повторити коло знову», – підсумовують автори розслідування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа