<

Фольцваген врізався в електроопору у Турійському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:14 | 14.06.2016 / Новини / /
Перегляди
37
/ Коментарі відсутні

На автодорозі поблизу села Сушибаба Турійського району “Volkswagen” врізався в бетонну електроопору, після чого вона впала на автомобіль. Водія та пасажирів госпіталізували.

Автопригода трапилася 13-го червня, – повідомили у Секторі комунікацій ГУ НП у Волинській області.

За кермом автомобіля “Volkswagen” перебував 50-річний житель села Пересіка Турійського району. Ймовірно, що водій не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопрою. Після зіткнення, електроопора впала на автомобіль.

У салоні автомобіля перебували двоє пасажирів – 27-річний житель села Хобултова Володимир-Волинського та 51-річний житель села Озеряни Турійського районів. Водій та пасажири перебували в стані алкогольного сп’яніння.

У ДТП водій та пасажири отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували в хірургічне відділення центральної районної лікарні. У водія медики діагностували компресійний перелом сьомого хребця та закриту травму живота. У одного з пасажирів – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом лівої ключиці та загальну рану обличчя, в іншого – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, обширно-забійну рану обличчя, лівого вуха та лівого стегна.

Поліцейські за даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують всі обставини пригоди.

PM517image003
PM757image001




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок