<

ФК «Волинь» зробив заяву щодо нацистських скандувань фанатів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:04 | 30.10.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Луцький футбольний клуб «Волинь» звернеться до правоохоронних органів з позовом до ініціаторів нацистських скандувань.

Про це йдеться у заяві клубу, яку ми публікуємо бнз поправок, – пише сайт ВолиньPost.

Рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України від 27 жовтня 2016 року стосовно нашого клубу запроваджено декілька санкцій. Їх ухвалено за неналежну поведінку частини вболівальників під час матчу Волині із Дніпром.

В отриманому рішенні клуб зобов’язали сплатити штраф у 50 тисяч гривень, а також закрили трибуни стадіону для вболівальників на два домашні поєдинки нашої команди.

Непристойна та неправомірна поведінка вболівальників, про яку йдеться, – це нацистські вигуки, які пролунали на останній хвилині матчу з «Дніпром» із сектору №17 стадіону «Авангард».

Наш футбольний клуб і більшість вболівальників «Волині» обурені нацистськими вигуками із сектору, який не тільки на словах, але й на ділі підтримує боротьбу України із новоявленим нацизмом, що триває у ці дні на Сході України. Така поведінка не тільки обурлива, але й вкрай незрозуміла. Адже нам здавалося, що останнім часом ФК «Волинь» і найпалкіші фанати команди знайшли порозуміння.

Інакше й бути не може – у важкі часи для клубу фанати підставляють йому плече, а клуб підтримує своїх вболівальників. Відтак, нацистські кричалки, відповідальність за які їхнім поширювачам відома, ми розцінюємо як ніж у спину нашій співпраці.

Декілька десятків секунд, впродовж яких скандувалися неприйнятні гасла, дорого обійдуться не тільки клубу, команді, але й іншим вболівальникам, які прийшли б на «Авангард». Клуб змушений перепросити справжніх вболівальників за тимчасово закриті для них трибуни і запевнити, що докладатиме зусиль для унеможливлення подібних випадків.

Зокрема ФК «Волинь» планує відповідно до законодавства України звернутися до правоохоронних органів з позовом до ініціаторів нацистських скандувань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок