<

Фітнес-клуб американського зразка відкрився у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:00 | 8.10.2016 / Новини /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Заклад популярної мережі фітнес-клубів Sport Life відкрився у Луцьку. Комплекс, площею в 3500 квадратних метрів, вмістив не лише сучасні тренажери, але й басейн, сауну, дитячу зону та чимало іншого.

Офіційне відкриття закладу відбулось сьогодні, 8 жовтня, – повідомляє сайт “Волинські новини”.

Голова Волинської облради Ігор Палиця, який завітав на урочисте відкриття, висловив сподівання, що заклад буде популярним серед населення. До слова, тим, хто володіє досягненнями у спорті, проте не має можливостей придбати клубну карту, обіцяють допомагати в цьому.

Засновник мережі Sport Life Дмитро Єкимов зауважив, що луцький заклад став 48-м в мережі фітнес-клубів та назвав це черговим доказом того, що американська модель, за якою побудовані заклади мережі, користується попитом і в Україні.

10w
11w

Фітнес-клуб має два поверхи. На першому розташовані три види лазень та сучасний басейн (в тому числі – для дітей та немовлят), а також лаундж-зона, бар, кабінет масажу. На другому – кардіотеатр, сучасний комплекс з тренажерами, студії сайклу, бойових мистецтв, групових програм.

13w
42w
36w
23w

Після екскурсії для преси пан Єкимов додав, що цей клуб – не для еліти міста, а для лучан. До слова, за рік тут планують продати близько 4500 тисяч клубних карток. Частину з них подарують учасникам АТО, обіцяють продавати і пільгові картки.

38w

Найдешевший абонемент коштує 2 тисячі гривень, «Преміум»-карта з програмою «все включено» обійдеться в 9500 гривень. Продають, до слова, лише річні картки – так, як це прийнято у фітнес-клубах США.

27w
6w
4w
2w
54w
41w
40w
55w
46w
18w
35w
56w
45w
47w
44w
57w
22w




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер