<

Фірма «Сантехмонтаж» виграла тендер на ремонт вулиці у селі в Любомльському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:26 | 21.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Тендер на капітальний ремонт вулиці у селі Вишнів на Волині вартістю понад 1,35 мільйона гривень виграло ПП «МП «Сантехмонтаж».

Про це йдеться у повідомленні на сайті держзакупівель Prozorro, – пише ВолиньPost.

Вишнівська сільрада у Любомльському районі оголосили тендер на капітальний ремонт вулиці Незалежності від будинку №28 до будинку №79. Очікувана вартість закупівлі становила 1,457 мільйона гривень.

Участь у конкурсі взяли три фірми: ПП “МП Сантехмонтаж”, ПП “РОСТРАНС” та ПАТ “Ковельське ШБУ-63”. Найнижчу вартість робіт назвало ПП «МП «Сантехмонтаж» (1,35 мільйона гривень), яке і стало переможцем.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ПП «МП «Сантехмонтаж» має статутний капітал обсягом 4 тисячі гривень. Із власником фірми Анатолієм Коптюком пов’язані низка публічних скандалів.

Також, за інформацією видання «Буг», у Нововолинську жителі закидали місцевому підприємству «Сантехмонтаж» Коптюка у неякісному ремонті дороги.




коментарів: 3
    • Ця фірма Коптюка теж дерибвнить бюджет у Водлодимирі разом з високими чиновниками з місцевої влади.

  1. Колиж ця фірма доведе до завершення ремонт біля буд.21 вул. Поліської Січі, як небудь поклали асфальт після цього його ще дуже “активний” депутат Барщевський і такийже показушний “активіст” Огродюк попсували і так все стоїть більше місяця. Хто це все контролює? Адже бюджетні кошти вже ця фірма присвоїла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця