<

Фінал та гала-концерт наймасштабнішого вокального проекту Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:59 | 10.05.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Вже в цю суботу стане відоме ім’я переможця наймасштабнішого вокально-музичного проекту Луцька Великий фінал наймасштабнішого пісенного конкурсу Волині WMA 2017 Протягом двох місяців дванадцять найкращих співаків Волині мала змогу позмагатися за головні призи, у вокально-музичному проекті «WMA-2017».

Минулої суботи (6.05) журі проекту визначила трійку найталановитіших та найсильніших співаків, які протягом двох місяців боротьби, показали свої найсильніші сторони таланту.

І вже 13 травня о 18:00 в Луцькому палаці культури «Просвіта» (вул. Б. Хмельницького,1) відбудеться грандіозний гала-концерт, на якому присутні зможуть дізнатися ім’я переможця весняного сезону «WMA-2017». На вас чекають: надзвичайні виступи фіналістів під супровід Worship Empire; Галина Конах та вихованці вокальної школи «Соловей»; Балет від студії класичного танцю «Жизель»; Театр мод від «Grace Model Hause»; Даша Осса; Дарця Глушенко, Катерина Гулюк, Тетяна Яцишина, Михайло Кліш та ін. переможці минулих сезонів проекту. Це буде феєрично та незабутньо! Ми чекаємо саме на тебе!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер