<

Фестиваль сучасного мистецтва стартував у центрі Луцька

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:59 | 23.05.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Як ми уже повідомляли, 23-24 травня Луцьк перетвориться на територію мистецтва.

Сьогодні, 23 травня, стартував перший день фестивалю «Art territory: місто творців». У центрі міста із самого йде підготовка до заходу: центральна частина міста перетворюється на велику майстерню, де будуть працювати та відпочивати музиканти, театрали, художники, фотографи, поети та аніматори, – пише ВолиньPost.

На Театральному майдані уже готова сцена, де зараз проходять саунд-чеки. Протягом двох фестивальних днів тут виступлять: київський гурт «KozakSystem», луцькі «Фіолет» та«ФлайzZzа», польські «Rockaway» та «FunkyFlow», та івано-франківський гурт «Патроничі».

Також у центрі міста проходитимуть мистецький ярмарок, майстер-класи, дегустації продукції луцьких виробників, конкурси та ігри для дітей, змагання з брейк-дансу, виставки картин, презентації книг та зустрічі із письменниками (зокрема, Романом Штігером, Іваном Байдаком,Марком Лівіним, Юрієм Матевощуком).

Біля Галереї мистецтв практично останні штрихи на стіну наносить молодий вуличний художник із Луцька Андрій Кальков, який працює над роботою із серії «Круговорот». А команда художниківMagicArtGroup завершують найбільше графіті у Луцьку під назвою “Мироносиця”. Його малюють біля військового госпіталю (вул. Лесі Українки, 18, – ред.), таким чином художники хочуть віддати данину нашим воїнам.

cb-dsc0089
cb-dsc0088
cb-dsc0087
cb-dsc0086
cb-dsc0074
cb-dsc0053




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер