<

Фестиваль «Княжий» цьогоріч відвідала рекордна кількість людей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:27 | 16.07.2019 / Володимир / /
Перегляди
32
/ коментарі 2

13-14 липня поблизу Володимира-Волинського третій раз відбувся фестиваль «Княжий». Цьогоріч його відвідало 10, 5 тисяч людей, не лише місцевих, а й гостей з різних областей і навіть сусідніх країн.

На два дні Княжий став місцем для сімейного відпочинку. “Історія оживає тут” – гасло фестивалю, і його відвідувачі могли в цьому переконатися. Лицарські бої, середньовічні танці, поселення готів та справжні весілля в стародавніх традиціях – лише частина того, що підготували організатори.

На Княжому розгорнувся ярмарок майстрів та їжі. Присутні мали змогу придбати різноманітні вироби ручної роботи, вишиванки та інші речі. Могли й перекусити, випити кави чи напоїв. До слова, фестиваль – безалкогольний. Про це попереджали організатори, а на вході працювала охорона, яка слідкувала за дотриманням правил відвідувачами.

На денній сцені відбувався фешнпоказ, конкурс заміжніх красунь «Княгиня-Берегиня», в якому перемогла Світлана Філюшкіна з Володимира-Волинського.

Своїми думками на Княжому ділилися відомі особистості на локації “Гутірки“. 20 цікавих фактів про Володимир-Волинський і Волинь розповіли Тетяна Яцечко-Блаженко та Олександр Котиса. Відбулася презентація фільму про В. Стуса «Заборонений» за участю виконавця головної ролі актора Дмитра Ярошенка.

Народний депутат Ігор Гузь розповів про своє бачення політичної ситуації в країні та відповів на запитання присутніх. Художник, лідер гурту От Вінта Юрко Журавель поділився тим, як став українцем та думками щодо українських письменників, показав свої витвори мистецтва. Як мандрував автостопом та про написання книг розповів письменник Артем Чапай. Присутніх не злякала злива і вони з задоволенням поспілкувалися з учасниками гурту Скай.

Гурти  Етнаterra, Медовий полин, Карна та O.TORVALD запалювали на вечірній сцені в перший день, CARDIOMACHINE, Ot Vinta та СКАЙ – другого дня.

“У минулі роки Княжий відвідало 8-9 тисяч людей. Цього року цифра сягнула 10, 5 тисяч”, – зазначили організатори.

Гості фестивалю, які щороку відвідують захід, у коментарях БУГу розповідали, що Княжий -2019 дарував ще більше вражень, ніж в попередні роки.




коментарів: 2
  1. Маю питання до організаторів. Фестиваль класний, але…Можливо я нічого не тямлю в фестивалях такого роду, але чомусь серед запрошених гуртів на фестивалях як правило звучить альтернативна або рок музика. Чому не запршують наприклад dj. У нас в Україні сьогодні є купа dj, які міксують ту ж саму українську музику. Які можуть збирати аудиторію. Хоча б годинний сет надали їм. Подумайте на майбутнє про електронну музику на фестивалях. Зокрема на Княжому. Дякую

    • То треба було за велінням своїх музичних смаків на Атлас Вікенд до Києва їхати. Всі діджеї (я не кажу про зірок світового рівня типу Арміна і тд) звучать надто попсово для таких фестів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер