<

Фейсбук та інстаграм можуть припинити роботу в Європі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 8.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
665
/ коментарі 3

Компанія Meta може зупинити роботу соцмереж фейсбук та інстаграм у Європі через суперечку щодо зберігання персональних даних користувачів.

У звіті компанії для Комісії з цінних паперів та бірж США викладено сценарій, за яким компанії, можливо, доведеться, повністю припинити роботу інстаграму і фейсбуку в Європі, пише Економічна правда.

Йдеться про європейські норми щодо даних, які забороняють Meta зберігати дані європейців на американських серверах.

У Meta заявляють, що здатність обробляти дані користувачів між країнами є вирішальною для її бізнесу.

Зазначається, що європейські закони, спрямовані на захист конфіденційності користувачів, зберігаючи дані користувачів у межах юрисдикції ЄС, скасували попередні системи. Оскільки Meta не змогла укласти нові угоди про обмін даними, вона може піти з континенту через фейсбук та інстаграм.

«Якщо ми не зможемо передавати дані між країнами та регіонами, в яких ми працюємо, або якщо нам буде заборонено обмінюватися даними між нашими продуктами та послугами, це може вплинути на нашу здатність надавати наші послуги», – йдеться у повідомленні Meta.

У компанії вважають, що зможуть досягти нових домовленостей у 2022 році, але якщо цього не вийде – «ми, ймовірно, не зможемо запропонувати низку наших найбільш значущих продуктів і послуг в Європі».




коментарів: 3
  1. от куди? куди дівки тепер фотки будуть завантажувати?! Доведеться певно переступати через гордість, згадувати паролі з логінами від Вкаантактє:) або ж реєструватися по-новому в мережі акупанта! (

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер