<

Федецький назвав тренера, який повинен везти збірну на Євро-2016

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:30 | 21.11.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Артем Федецький поділився своєю думкою з приводу можливої ​​зміни тренера головної команди країни.

«Фоменко віддав збірній стільки сил і знань, він фактично створив цю команду, прекрасно знає можливості футболістів… Ви згадайте, в якій ситуації ми перебували в 2013-му, коли Фоменко приступив до роботи. Після трьох матчів кваліфікації ЧС-2014 у нас було лише два очки. Але Михайло Іванович допоміг футболістам повірити в себе, згуртував команду. Шанси є, навіть коли їх немає – цю коронну фразу тренера я, приміром, засвоїв дуже добре. Ми обіграли поляків, струснулися, подивилися один на одного: а ж і справді можемо! У результаті восени вели боротьбу за перше місце в групі. Ну і, врешті-решт, це ж при Фоменкові збірна перервала неприємну смугу невдач у стикових матчах…

Звичайно ж, потрібно продовжувати з ним контракт! Тим більше, що Михайло Іванович, як я розумію, хоче продовжити роботу зі збірною. Я зараз висловлюю свою особисту думку, але думаю, всі хлопці думають так само.

Не хочу навіть обговорювати ситуацію, що на Євро-2016 збірну повезе інший тренер. Це, як мінімум, буде несправедливо по відношенню до Михайла Івановича. І навряд чи піде на користь команді», – сказав Федецький у інтерв’ю «Футбольному клубу».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер