<

Фанати просять голову Волинської обласної ради врятувати ФК”Волинь”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:15 | 14.03.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

На 17-му секторі луцького стадіону “Авангард” фани “Волині” розгорнули банер з закликом “Палиця врятуй Волинь”.

Про це пише ВАР з посиланням на Брутальний футбол.

Як відомо, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця володіє клубом. Через складну фінансову ситуацію, пов’язану з судовими спорами колишніх футболістів з клубом щодо невиплати зарплати, команда може припинити існування в сьогоднішньому форматі.

Саме тому фани звернулися до власника з проханням врятувати “хрестоносців”.

“Доволі гаряче було на післяматчевій прес-конференції: спершуВіталій Кварцяний вигнав із зали прес-аташе, назвавши його зрадником, а згодом пройшовся по всіх журналістах. Часто тренер лучан, не добираючи слів, висловлював хоч і вкрай емоційну, але справедливу думку. Не раз Кварцяний наголосив і на тому, що його просто ніхто не хоче чути, вгорі, всім вже байдуже в яких умовах тренується, грає, їздить на матчі команда, адже все одно вона вже доживає останні місяці”, – пише видання.

Мене ніхто не хоче чути, взимку не дали грошей на збори, мовляв, нащо вони вам, дограємо, як є. А зараз поїдемо доДинамо нам там кинуть п’ять і я буду знов як дурень сидіти. Сьогодні зіграли за рахунок бажання, а що далі ? Команда не готова”, – цитує видання тренера лучан.

Під кінець Кварцяний сказав, що не визнає нинішньої турнірної таблиці і “Волинь” все ще 5-та із 30-ма очками.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок