<

Facebook вперше позначив фейковий пост на вимогу влади Сінгапуру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:34 | 1.12.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Соціальна мережа Facebook вперше позначила публікацію опозиційного видання States Times Review позначкою «недостовірна інформація» після вимоги Міністерства інформаційної політики Сінгапуру.

Про це повідомляється на сайті відомства, – пише The Бабель.

«Згідно із законодавством, Facebook повідомляє, що уряд Сінгапуру називає дану публікацію фальшивою. У Facebook і деяких інших інтернет-платформ виникли технічні проблеми щодо негайного виконання вимог уряду країни, але всі вони зобовʼязалися співпрацювати з владою», — зазначено в повідомленні міністерства.

Так, соцмережа вимагала від States Times Review внести правки в статтю, де розповідалося про те, що політик Бред Бойєр ДовідкаСінгапурський політичний діяч британського походження, раніше виступав з викриттям керівної партії «Народна дія», а також засумнівався в незалежності державних інвестиційних фондів Temasek Holdings і GIC, заявивши про вплив сінгапурського уряду на компанію. Йому довелося відкоригувати відповідний пост у Facebook. перебуває під слідством і заарештований. Поліція спростувала цю інформацію.

Зазначимо, що 2 жовтня в Сінгапурі набув чинності закон про боротьбу з фальшивою інформацією. За словами міністра внутрішніх справ Касівісванатана Шанмугама, завдяки закону уряд країни зможе контролювати поширювану в інтернеті неправдиву інформацію, яка може нанести серйозної шкоди Сінгапуру. Порушення передбачає штраф у розмірі 1 млн сінгапурських доларів ($738 тис.) або увʼязнення на термін до 10 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер