<

ЄС підтримує зусилля України у реформах та наполягає продовжувати з тими ж темпами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:06 | 21.04.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Парламентський комітет асоціації Україна – ЄС підтримує зусилля України у реформах, проте У Євросоюзі застерігають офіційний Київ “не збавляти обертів” з наближенням виборів.

У відносинах між Україною та ЄС на сьогодні ключовою є імплементація Угоди про асоціацію, – пише КОРДОН.

Як наголосив представник Єврокомісії Дірк Шюбель під час засідання Парламентського комітету асоціації Україна – ЄС, який днями засідав у Страсбурзі, Угода про асоціацію чинна в повному обсязі і не може бути виправдань, щоб Україна не докладала зусиль для її виконання.

Ми повинні зараз зберігати інерцію та не уповільнювати процес реформ з огляду на наближення періоду виборів в Україні у 2019 році,– цитує представника Єврокомісії DW.

Він наголосив, що зараз Україна взагалі не має часу на велику передвиборчу кампанію.

Водночас у Єврокомісії не відкидають, що деякі реформи таки можуть стати “жертвами” виборів. Зокрема, може постраждати реформа виборчого законодавства.

У підсумковій заяві євродепутатів згадується також “зусилля з реформ, які вражають”. Серед таких яскравих прикладів У Єврокомісії наводили державні закупівлі, макроекономічну стабілізацію, реформи охорони здоров’я та пенсійного забезпечення та децентралізацію.




один коментар
  1. темпи підвищення цін на газ вражають, але дядя Сем вимагае їх ще підвищити… вражати так вражати…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер