<

ЄС і МВФ вимагають якнайшвидшого введення Е-декларування в Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:44 | 14.08.2016 / Новини /
Перегляди
29
/ Коментарі відсутні

Держспецзв’язок засекретила зауваження щодо Е-декларацій.

Держслужба спеціального зв’язку та захисту інформації (ДССЗЗІ) передала до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПКА) висновок, на підставі якого напередодні відмовила в атестації системи подання електронних декларацій. Про це Європравді повідомив заступник голови НАПКА Руслан Рябошапка.

У той же час, за рішенням ДССЗЗІ із зауваженнями висновок цього органу заборонено передавати розробнику програмного комплексу, компанії “Міранда”.

“Вони наклали на документи гриф ДСК (“для службового користування”), розробник не має права з ним ознайомитися і вносити виправлення (програмного комплексу)”, – розповів виданню Дмитро Чаплинський, радник Всесвітнього банку, одного з міжнародних партнерів НАПКА з підготовки системи електронних декларацій.

Інформацію про накладення грифа обмеженого доступу також підтвердив Рябошапка. “Намагаємося зняти гриф ДСК”, – заявив він.

Сьогодні представники Держспецзв’язку обіцяли, що представники “Міранди” матимуть необмежений доступ до висновку. Зокрема, керівник служби Леонід Євдоченко заявляв, що можлива спільна робота фахівців ДССЗЗІ і “Міранди” над усуненням недоліків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер