<

«Епіцентр» працюватиме під час карантину вихідного дня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:09 | 13.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Мережа гіпермаркетів «Епіцентр» на період карантину дня буде обслуговувати клієнтів, але лише онлайн. Придбати можна буде виключно продукти харчування, медичні товари, засоби гігієни, ветеринарні препарати. 

Про це йдеться в заяві “Епіцентру” і в повідомленні заступника голови МВС Антона Геращенка, – передає ТСН.

У компанії наголосили, що запровадили “безпрецедентні заходи безпеки” у своїх магазинах. Але пояснюють, що не можуть зачинити торговельні центри, бо покупці через соцмережі просять не робити цього.

Тому, в суботу та неділю в “Епіцентрі” і ” Новій лінії” через сайт можна замовити такі товари: засоби гігієни, лікарські засоби, товари медичного призначення, ветеринарні препарати, корми, доставку їжі з їхніх ресторанів.

Замовлення теж можна зробити онлайн, але забирати безкоштовно самовивозом у магазинах або оформляти доставку додому. В компанії додали, що будуть дотримуватися позиції Кабміну, хоча не згодні з усіма заходами щодо посилення карантину.

Своєю чергою, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що правоохоронці ретельно проконтролюють, щоб “заяви керівництва мережі “Епіцентр” збігалися з їхніми реальними діями”. Він також підтвердив, що в мережі гіпермаркетів погодилися вжити карантинні обмеження після роз’яснень МВС.

“Працювати буде тільки центр виконання онлайн заявок на доставку товарів. Жодних черг у залах, на касах і автостоянках! Органи МВС і Національна поліція ретельно проконтролюють, щоб заяви керівництва мережі “Епіцентр” збіглися з їхніми реальними діями щодо попередження поширення епідемії COVID-19″, — наголосив Геращенко.

Нагадаємо, в Україні від 14 листопада діє карантин вихідного дня. Упродовж суботи і неділі можуть працювати тільки продуктові магазини, аптеки, ветеринарні аптеки, автозаправки, пошта.

Однак після цього мережа будівельних гіпермаркетів “Епіцентр” у своїх соцмережах повідомила, що вводить “72-годинну п’ятницю” і, попри заборону, продовжить працювати, бо у них у продажі є і продукти, і ліки. 

Очільник МОЗ Максим Степанов розкритикував позицію компанії, заявивши: “Хочете “покуражитися”? Зробити фарс на здоров’ї людей? То поїхали зі мною в реанімацію!”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер