<

Епіфаній заявив, що очільник рпц став на бік антихриста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 4.04.2022 / Новини / , , /
Перегляди
554
/ 1 коментар

Митрополит Православної церкви України Епіфаній заявляє, що предстоятель російської православної церкви кирил зробив вибір на користь справ антихриста.

Про це митрополит повідомив у фейсбуці.

«Йдеться про добро і зло як такі і про власний вибір для кожного: ти з Богом чи з дияволом? кирил гундяєв свій вибір на користь справ антихриста вже зробив. Закликаю тих, хто ще досі має його за свого пастиря – відкрийте очі, подивіться на отруйні плоди його вчення, віддаліться від беззаконного, не будьте далі його співучасниками!», – зазначив він.

Епіфаній підкреслив, що ідеологія «русского міра» є тим самим, чим є ідеологія нацизму, бо виправдовує насильство, вбивство, війну і геноцид, а тому має бути відкинута і засуджена так само, як засуджений нацизм.

«Співтворцями та провідниками цієї злочинної ідеології є очільник московської патріархії кирил гундяєв та його поплічники. Він разом з підлеглими не лише всіляко розпалював це вогнище, але і відкрито, від імені Бога та Церкви, брехливими устами благословив катів та вбивць на їхню чорну справу», – наголосив голова ПЦУ.

Раніше предстоятель російської православної церкви кирил у неділю виступив із промовою в храмі збройних сил рф, розхвалюючи молодих росіян, які стають до лав армії й ідуть вбивати українців.

Християни світу дистанціюються від рпц і патріарха кирила через їхню підтримку війни, а всередині церкви деякі священики виступають проти верхівки. Папа Римський Франциск не планує проводити заплановану зустріч із кирилом щодо екуменічного діалогу східних та західних церков.

Читайте також:




один коментар
  1. А Українські РПЦешні чортенята вже давно на боці сатани ,бо через всю цю нечисть і маємо те ,що маємо .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер