<

Електрифікація євроколії Ковель – Ізов – Держкордон через Володимир: Укрзалізниця збудує нову тягову підстанцію за 100 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:20 | 22.07.2021 / Новини / , /
Перегляди
1761
/ 1 коментар

20-го липня філія «Львівська залізниця» оголосила тендер на будівництво тягової підстанції у Ковелі – орієнтовна вартість робіт 100 млн грн. Вона необхідна для електрифікації євроколії Ковель – Ізов – Держкордон, що проходитиме через Володимир.

З пояснювальної записки відомо, що станція необхідна, адже наявна не витримує обсягів навантаження та не дозволяє подальшу електрифікацію ділянки Ковель – Ізов – Держкордон, – повідомляє Ukraine Rail Monitoring.

Торги запланували провести 10-го серпня. З переможцем укладуть договір, який буде чинним до кінця 2022 року.

До слова, у травні в Укрзалізниці заявили, що почали підготовку техніко-економічного обґрунтування проєкту модернізації євроколії від Ковеля до держкордону. Роботи з вибору економічно вигідних варіантів розвитку лінії, зокрема в контексті модернізації європейської колії (1435 мм), мають завершити за 9 місяців.




один коментар
  1. вже набридло, укрзалізниця добудовує цю ділянку більше 10 років це однозначно, і кожен рік одне й те саме, як стояли 10 років тому ті стовпи так і нічого не міняється досі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер