<

Ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 5.06.2021 / Новини / , /
Перегляди
384
/ 1 коментар

Ексзаступник секретаря РНБО, колишній перший заступник командувача Сил спеціальних операцій Сергій Кривонос заявив, що його звільнити з лав Збройних сил України. Він віддав службі понад 32 роки свого життя.

Про це написав сам Сергій Кривонос у фейсбуці

Колишній заступник секретаря Ради нацбезпеки й оборони зазначив, що його звільнення – “початок нового етапу боротьби з реаліями того безладу, який існує в армії та державі”.

“Звільнений з лав Збройних Сил України. Звільнений без рапорту. Служити державі хотів, але прислуговуватись не буду та не вмію. Тому і звільнили. Кажуть, “немає посад”. Хоча їх достатньо. Розумію, команда з Офісу Президента,”– написав генерал-майор.

Сергій Кривонос зазначив, що перебував у лавах ЗСУ понад 32 роки. За його словами, служба “була цікавою та нелегкою” – здебільшого на полігонах, лісах, горах, степах, а не на плацу.

Він додав: “Наразі мене вже нічого не стримує, з урахуванням того, що супротивники застосовували нечесні та брудні прийоми. На війні дозволені всі прийоми. Все ще попереду – боротьба за Україну!”.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок