<

Ексначальника СБУ Харківщини, якого підозрюють у держзраді, затримали на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:37 | 14.09.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
4361
/ коментарі 2

11-го вересня Романа Дудіна, який до кінця травня очолював Управління Служби безпеки України у Харківській області, затримали на Волині й оголосили про підозру. За попередньою інформацією, Дудіна підозрюють у державній зраді та залишенні місця служби.

Про деталі затримання експосадовця в етері загальнонаціонального телемарафону розповіла радниця з комунікацій Державного бюро з розслідування Тетяна Сап’ян.

«24 лютого, на початку повномасштабного вторгнення, підозрюваний намагався перешкоджати роботі керівництву області, відмовився відповідно до вимог закону переходити у підпорядкування командувача угрупування військ Харків – начальника штабу оборони Харкова, і хотів керувати обороною сам. Коли зрозумів, що у нього не виходить «захопити владу» в регіоні, а місту загрожує реальна небезпека, він втік до мами на Волинь. До Харкова він повернувся у березні та почав імітувати бурхливу діяльність», – повідомила Сап’ян.

Після того, як про це повідомили керівництву держави, Президент його одразу звільнив. Після звільнення з посади Дудін повернувся на Волинь, де його й затримали.

Наразі ексчиновнику обирають запобіжний захід. ДБР просить арешт без альтернативи внесення застави.




коментарів: 2
  1. Яка застава ,вже коригувальниця кацапів в Києві, випущена під заставу продажним судом ,накивала п’я тками до раші ,а судді збагатились на хабарі цієї сучки .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок