<

Ексчиновник Державної екологічної інспекції на Волині заплатить 850 гривень за корупційне правопорушення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:45 | 25.02.2021 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Колишнього головного спеціаліста одного з відділів Державної екологічної інспекції у Волинській області суд притягнув до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане із корупцією.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

Звільнившись у березні 2019 року з роботи в екоінспекції, ексслужбовець, всупереч вимогам ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно без поважних причин подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, після звільнення.

Суд визнав його винним у порушенні вимог фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 850 грн. зі сплатою судового збору понад 450 грн.

Волинська обласна прокуратура нагадує суб’єктам декларування про необхідність подання до 1 квітня 2021 року щорічної декларації особи, уповноваженої на виконання функції держави та місцевого самоврядування, за 2020 рік.

За несвоєчасне подання без поважних причин декларації суб’єктом декларування санкцією ч. 1 ст. 1726 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено покарання у виді штрафу в розмірі від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер