<

Екс-заступнику секретаря РНБО України Гладковському збільшили суму інкримінованих збитків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:59 | 15.05.2020 / Новини / , , , , , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Екс-заступнику секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олегу Гладковському у справі щодо зловживань оборонним замовленням у 2017-му році Спеціалізована антикорупційна прокуратура змінила підозру.

Збільшено суму інкримінованих збитків з 10,6 млн грн до 17,4 млн грн, – інформують Факти.

Проведена економічна експертиза встановила, що сума завданих збитків на понад 7 мільйонів гривень більша, ніж йому “закидали” раніше.

“Слідство встановило, що екс-чиновник використовував надану йому владу та службове становище з метою одержання неправомірної вигоди комерційною структурою, частки в статутному капіталі якої належать його близьким родичам”, –  повідомили у САП.

Його підозрюють у зловживанні службовим становищем та недекларуванням статків. Слідство вважає, що Гладковський використав службове становище з метою отримання неправомірної вигоди структурою, яка прямо чи опосередковано належить йому та його близьким особам, а саме – ПАТ “Автомобільна Компанія «Богдан Моторс».

Зокрема, держава за завищеними цінами закупила вантажні автомобілі підвищеної прохідності. Підозру було висунуто ще торік у жовтні, за рішенням суду його взяли під варту, але за декілька днів він вийшов під заставу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер